26 juni 2015
Denemarken
a
A
Terug naar Rotterdam
Laatste dag op zee, wat is het snel gegaan en wat was het fijn.
Lekker uitgeslapen en besloten maar niet meer te ontbijten maar gelijk met Elly aan de koffie.
Om 12 uur met z'n vieren gaan lunchen en daarna naar de schilderijenveiling gegaan. We konden de hele week al kijken en bieden. Er waren best mooie schilderijen bij maar ook veel troep, in mijn ogen dan. En niets was geprijsd. Peter had een mooi kleurig schilderij gezien en hij wilde wel eens zien wat ze daar voor zouden gaan vragen. Als het niet te hoog was zou hij bieden. Hij is waarschijnlijk een echte kunstkenner want ze begonnen met € 8.000,00 en zakten daarna tot € 5.200,00 maar een bod van Peter zat er niet in. Dan had de komma toch naar voren gemoeten. Maar we hebben gelukkig nog de foto.
Daarna moesten Elly en Peter toch een keer naar het casino, daar waren we al een paar keer langsgelopen en ze hadden gekeken maar de laatste dag wilden ze toch wel even een gokje wagen. Natuurlijk geen miljonair geworden, eigenlijk de hele (kleine) inzet verloren maar ze hadden plezier en dat is het belangrijkste. Na het diner voor de laatste keer naar het theater, dat gaan we nog missen thuis. Onze koffers gepakt want die moesten we om 12 uur buiten de deur zetten zodat we morgen alleen nog de handbagage hebben, wel makkelijk.
Snel naar bed en morgen om 8 uur ontbijten.